Sådan foregår en motorcykel begravelse

MC Begravelser lejer motorcykel inklusive erfaren chauffør ud til kørsel i forbindelse med begravelseshandlinger. Alle aftaler med myndigheder, kirker og præster bliver varetaget af en lokal bedemand. MC Begravelser er således ikke selv en bedemandsvirksomhed, men vi henviser gerne til en begravelsesforretning i dit område, hvis du ikke allerede har kontakt med en. Se vores priser

MC Begravelser yder landsdækkende service

Vores virksomhed har hjemsted i Odense, men vi yder service i hele landet. Vi vil altid være fremme i god tid inden en højtidelighed.

Motorcyklen udlejes med erfaren chauffør

Vores motorcykel er både stor og tung, og kræver erfaring at håndtere. Den lejes derfor kun ud med chauffør, som vil være passende klædt til lejligheden – naturligvis sikkerhedsmæssig forsvarligt og tilpasset årstid og temperatur. Både chaufførens tøj og selve motorcyklen vil fremstå uden brug af firmalogoer eller reklamer.

Ruten bestemmes af de efterladte

Kørslen fra højtideligheden arrangeres fuldstændig efter de pårørendes ønsker. Når kisten er båret ud fra kirke eller kapel, vil der være mulighed for at køre i kortege – f.eks. hvis en MC-klub vil følge en god ven det sidste stykke vej. Vi har altid en ekstra hjelm med, så en pårørende eventuelt kan sidde bag på. Selve ruten og stop på udvalgte steder aftales efter ønske.

Kistestørrelser

Alle standardkister fra danske kisteproducenter kan benyttes. På grund af motorcyklens vægtgrænser og den måde, den er bygget, kan vi desværre ikke transportere kister i såkaldte overstørrelser. Kontakt os for nærmere oplysninger

 

Se vores priser

 

top