Gratis informationsmateriale

MC Begravelser sender gerne materiale ud til klubber og begravelsesforretninger.

 

Folder til pårørende

Vi har fremstillet en ny folder som henvender sig til pårørende, der overvejer en MC-begravelse. Folderen gennemgår de praktiske forhold og økonomien – og på bagsiden er der gjort plads til bedemandsforretningens stempel. Send en mail til os på mc@mcbegravelser.dk og skriv, hvor mange eksemplarer, du ønsker. Så kommer de gratis med posten.


Bestil informationsmateriale til klubber og begravelsesforretninger

Har du brug for informationsmaterialer til din begravelsesforretning, MC klub eller andet, kan du gratis bestille vores brochure samt tre forskellige posters.


 

Bestil “Den Sidste Tour” plakat til opslagstavlen

Den kendte journalist, forfatter, musiker, tegner og billedkunstner, Mik Schack, har tegnet en ny plakat til MC Begravelser, som vi er ret glade for. Med lyse farver og en let humoristisk streg har Mik formået at fange et vigtigt aspekt i ethvert dødsfald: ja, – det er trist og sørgeligt, når nogen dør, men vi står også sammen om at sige farvel, og vi følger den afdøde på den aller sidste tour.

Mik Schacks plakat er trykt i A4-formatet, og den kan derfor finde plads på en hvilken som helst opslagstavle. Den nye mini-plakat er selvfølgelig gratis, og du kan bestille så mange du vil. Send en mail til mc@mcbegravelser.dk med din bestilling, så sender vi en kuvert retur.


Presse

 

 

 

 

 

top